Tridsaťštvorka

Číslo tridsaťštyri je spojením trojky, tvorenia, a štvorky, podmienok, ktoré z neho vychádzajú. V predošlom čísle sme sa naučili, že tvorenie môže tvoriť bez obmedzení a že je to pomerne šťastná okolnosť. V nasledovnom kroku ale cítime potrebu predsa len si ohraničiť to, čo je naším prirodzeným vyjadrením a tak sa vyhnúť nástrahám zneužitia toho, čo by malo byť odmenou.

Tridsaťštvorka nemá vlastnú charakteristiku; pripisuje sa jej rovnaký význam ako dvadsaťpäťke. Trojka v tomto čísle je tvorivým procesom, štvorka, ktorá z nej vychádza, je ukotvenie v reálnom svete. Toto číslo je teda v podstate zhmotňovaním toho, čo je naším vyjadrením. Vyjadrujeme sa určitým spôsobom, projektujeme sami seba a uskutočňujeme to, čím máme byť, čo je veľmi podobné téme dvadsaťpäťky. Toto číslo prináša opatrnosť, dôkladné zvažovanie nášho vlastného obrazu a tým pádom sa z neho dá, tak ako v prípade dvadsaťpäťky, veľa vyťažiť.

Tvorenie obmedzené určitými pravidlami vôbec nemusí byť oklieštené, práve naopak. Ak dokážeme svoju tvorivú energiu smerovať – a to sa deje v prípade tridsaťštvorky – prezentujeme tým okoliu aj samému sebe veľmi čistý obraz o tom, kým skutočne sme a kým chceme byť. Pri tridsaťštvorke sú tieto obrazy totožné; sme tým, kým chceme byť. Tak, ako nám dvadsaťpäťka dáva obrovskú karmickú možnosť, tak nám ju dáva aj tridsaťštvorka. Vieme, že bez tvorenia sme obmedzení. Ale tiež vieme, že tvorenie, hoci spočiatku je nekontrolované a nekontrolovateľné, potrebuje určité limity, aby dokázalo byť cielenejšie a tým pádom účinnejšie.

Trojka a štvorka sa zratúvajú na sedmičku, duchovné číslo. Tak, ako bola duchovná dvadsaťpäťka a tak, ako bola duchovná šestnástka, tak aj toto číslo je len inou formou vnútorného hlasu, ktorý nás vedie. Je to náš vnútorný hlas, ktorý hovorí, že tvorenie potrebuje koľaje, v ktorých sa bude pohybovať hladšie ako mimo nich. Nikto nehovorí, že tie koľaje sa nedajú časom presmerovať. Ale faktom ostáva to, že sú potrebné, aby presne vyjadrili to, čo chceme dosiahnuť; našu vlastnú tvár.

1 thoughts on “Tridsaťštvorka

  1. Tak tá 34 bola u ma naozaj duchovná. Za chvíľu bude 35…., karma no som zvedavá ,čo prinesie. Snáď som nebola potvora v minulom živote, aby som veľa netrpela. 😕

Pridaj komentár